Open call til kunstprojekt i og omkring søen foran Møstings Hus

Open call til kunstprojekt i og omkring søen foran Møstings Hus

Møstings Hus. Pressefoto.

Frederiksbergmuseerne inviterer professionelle kunstnere til at komme med bud på et visionært kunstprojekt til Andebakkesøen foran Møstings Hus med realisering i maj 2021.

Med et nyt udendørs kunstprojekt ART POND ønsker Frederiksbergmuseerne at bruge Andebakkesøen foran Møstings Hus som en midlertidig udstillingsplatform.

ART POND skal bidrage aktivt til skabelsen af et fælles og levende byrum, hvor nyskabende kunstoplevelser kan udfoldes som markante fysiske manifestationer, der kan skabe grobund for nye former for sociale fællesskaber. Som en del af projektet skal der derfor indtænkes et publikumsprogram med fokus på fællesskaber og mental sundhed.

Vinderen udpeges af en jury bestående af fagpersoner inden for byudvikling, social- og sundhedsområdet samt kunstfaglige medarbejdere fra Frederiksbergmuseerne.

Kunstnerhonoraret til vinderprojektet er på 50.000 kr. Derudover er der afsat 95.000 kr. til materialer, lyssætning og opbygning.

Publikumsprogrammet afvikles med et særskilt budget og vil dække honorar og materialer ifm. artist talks, performances, workshops, undervisning, o. lign.

Kilde: Frederiksbergmuseerne.

Ansøgningsfrist: Mandag den 11. januar 2021 kl. 12.00.
Vinderen udpeges den 12. februar 2021.

Læs mere om konkurrencevilkår, formelle krav, tidsplan og økonomi her.

Kontakt: For spørgsmål vedrørende ansøgningsprocedure & projekt kontakt udstillingsinspektør Sille Brethvad på:
sbr@frederiksbergmuseerne.dk
Tlf.: 30738030.

Støtte: Projektet realiseres med støtte fra Frederiksberg Fonden og Beckett-fonden.

Del artiklen

'Open call til kunstprojekt i og omkring søen foran Møstings Hus'

Facebook