Open Call: JCE Biennalen 2021-23

Open Call: JCE Biennalen 2021-23

Liesel Burisch: Still fra filmen A sporadic, JCE Biennalen 2019-21. Pressefoto.

JCE Biennalen inviterer danske kunstnere under 40 år til at ansøge om at blive optaget på JCE Biennalen 2021-23 – den internationale turnerende biennale for samtidskunst. Værker af de otte udvalgte kunstnere vil blive vist på syv internationale udstillingssteder i Europa.

I over 20 år har JCE Biennalen turneret mellem syv byer i syv europæiske lande. Det er steder som Villa Olmo i Italien, Amadeo Cardoso Museet i Portugal og Museu de l’Empordà i Spanien, der viser JCE Biennalen. I Danmark er Biennalen præsenteret på Kunstbygningen i Vrå – Engelundsamlingen.

Hvert af de syv lande er repræsenteret med otte kunstnere, som det enkelte land udvælger. I 2019 var det Anna Samsøe, Billie Maya Johansen, Jona Borrut, Jonas Kjeldgaard Sørensen, Liesel Burisch, Nat Bloch Gregersen, Rasmus Niclas Rose Nielsen og Søren Krag, der blev udvalgt til at repræsentere Danmark på JCE Biennalen 2019-21.

I år består den danske jury af udstillingsleder i Viborg Kunsthal Bodil Johanne Monrad, redaktør af KATALOG – Journal of Photography & Video Jens Friis, rektor for Det Jyske Kunstakademi Judith Schwarzbart, kunstner Liesel Burisch, billedkunstner og formand for Vrå-udstillingen Søren Elgaard og leder i Kunstbygningen i Vrå – Engelundsamlingen Mathias R. T. Kristensen.

Frist for ansøgning er 15. marts kl. 23.59.

Læs mere her.

Kilde: Kunstbygningen i Vrå – Engelundsamlingen.

 

 

Del artiklen

'Open Call: JCE Biennalen 2021-23'

Facebook