Open Call: Bikubenfondens Atelierprogram TO GO

Open Call: Bikubenfondens Atelierprogram TO GO

Open Studio i Bikubenfondens Atelierprogram 2020. Performance af Jules Fischer opført af Kai Merke, Phyllis Akinyi, Julienne Doko & Paolo Gile. Foto: Henrik Groth.

Er du nyligt uddannet billedkunstner, kan du ansøge om plads i atelierprogrammet TO GO med muligheder for rådgivning, sparring, karrierevejledning og formidling.

Bikubenfonden har siden 2014 tilbudt kunstnere plads i et atelierprogram. Tidligere foregik det i fondens egne atelierlokaler, men nu videreføres programmet i en ny form – i kunstnernes egne atelier. For at komme i betragtning til en plads i programmet skal kunstneren være dimitteret mellem 2016-2020 fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, Det Jyske Kunstakademi, Det Fynske Kunstakademi eller fra en tilsvarende uddannelse i udlandet.

Atelierprogrammet TO GO tilbyder et forløb på seks måneder med blandt andet rådgivning af kunstfaglig konsulent Christina Wilson, ekstern sparring efter ønske, et månedligt honorar på 15.000 kr. og produktion af en Artistic Practice portrætfilm, der udfolder og formidler den kunstneriske praksis.

Der er ansøgningsfrist den 17. marts 2021, og det er både muligt at søge som enkeltperson eller som atelierfællesskab eller kunstnergruppe. Det er dog kun tre personer, der kan blive tilbudt atelierprogrammet uanset sammensætning.
Læs mere om Bikubenfondens atelierprogram TO GO her.

Kilde Bikubenfonden

Del artiklen

'Open Call: Bikubenfondens Atelierprogram TO GO'

Facebook