Louisiana Live går online

Louisiana Live går online

Screenshot fra intro-videoen, Marc-Christoph Wagner i Koncertsalen, Louisiana Museum of Modern Art.

Normalt fyldes Koncertsalen på Louisiana af mennesker til kulturaftenerne Louisiana Live. Det er selvsagt ikke en mulighed i disse Coronatider. Derfor er der 2. april premiere på Louisiana Live online.

Torsdag den 2. april går to LIVE-arrangementer online:

Først kan man opleve Vincent F. Hendricks, professor i filosofi, hvis nye bog Vend Verden. Genvind autonomien i en digital tidsalder udkommer den 2. april. Marc-Christoph Wagner er vært i samtalen med Hendricks om den digitale tidsalder under temaet ’herre i eget liv’: Tanken om oplysning er tæt forbundet med det myndige, reflekterede og selvstændigt tænkende menneske. Men er vi ved at opleve lige det modsatte? Er den digitale informationsalder ved at skabe et nyt mørke? Er vi mennesker i færd med at miste vores autonomi? Er det algoritmer, der styrer os? Er vi blevet til produkter?

Senere torsdag den 2. april bliver det andet LOUISIANA LIVE online tilgængeligt. Her kan du møde Anders Fogh Jensen, der er filosof og forfatter til den højaktuelle bog Epidemos (2011) – en lille bog om verdenshistoriens store epidemier og deres indflydelse på samfundet dengang som nu. Anders Fogh Jensen er i samtale med LIVE-værten Anna Ingrisch under temaet ’epidemier flytter historien’. Hør ham fortælle om de store sygdomme – fra pest til coronavirus – og hvordan de har påvirket vores liv og land, i alt fra sprog, teknologi og organisering.

Live-arrangementerne finder man på Louisianas hjemmeside.

Se intro-videoen til LOUISIANA LIVE online med værterne Anna Ingrisch og Marc-Christoph Wagner.

Derfor går LIVE online from Louisiana Museum of Modern Art on Vimeo.

Kilde: Louisiana Museum of Modern Art.

Del artiklen

'Louisiana Live går online'

Facebook