Kunst på valgplakaten!

Kunst på valgplakaten!

Etel Adnan: Untitled, 2019.
Mock-up på reklamepanel.

Artiklen er produceret som led i et mediesamarbejde med Heartland.

En række stjernekunstnere kommenterer den aktuelle politiske situation på reklameplatforme i hele Danmark i maj og juni.

Det sker som del af udstillingen It’s Urgent! skabt af Hans Ulrich Obrist. Udstillingen er planlagt, så den vises på gader og stræder over hele Danmark midt under den forestående valgkamp til både EU Parlamentet og det danske Folketing.

Det er ikke tilfældigt, for der har aldrig været mere brug for kunstnernes stemme i den politiske debat end lige nu, forklarer Hans Ulrich Obrist: “If there was ever a time that the world needed artists, it is now. We need their radical ideas, visions, and perspectives in society”.

Udstillingen tæller følgende kunstnere:
Etel Adnan (Libanon/USA),
Sophia Al-Maria (Qatar/USA),
Tania Bruguera (Cuba),
Tony Cokes (USA),
Olafur Eliasson (Danmark),
Hans Haacke (Tyskland),
Lauren Halsey (USA),
Arthur Jafa (USA),
Eileen Myles (USA),
Precious Okoyomon (England),
Wolfgang Tillmans (Tyskland),
Rirkrit Tiravanija (Argentina/Thailand)
Nora Turato (Kroatien).

Udstillingen er organiseret af Kunsthal Charlottenborg og Heartland i samarbejde med AFA JCDecaux, der spreder værkerne på flere hundrede reklamepaneler over hele Danmark.

Udover præsentationen i det offentlige rum, vises udstillingen også under Heartland fra 30. maj – 1. juni 2019 og efterfølgende i gården ved Kunsthal Charlottenborg 18. juni – 11. august 2019.

Kilde: Heartland

Heartland 30-1 jun.
Heartlandfestivalen har et omfattende kunstprogram. Mange steder i Egeskovs Slotspark vil man opleve kunsten som en integreret del af festivalen. I år præsenteres også en helt ny scene for kunsten, nemlig Artrium.

Artiklen er produceret som led i et mediesamarbejde med Heartland.

Del artiklen

'Kunst på valgplakaten!'

Facebook