Kulturmøde i Nykøbing Mors

Kulturmøde i Nykøbing Mors

Samtale i chill-området "Æblehaven" under Kulturmødet 2013. Foto: Lars Dahl Photography

Igen i år indbyder Morsø Kommune og Region Nordjylland hele Danmark til kulturmøde i Nykøbing Mors. Fra torsdag den 25. til lørdag den 27. august vil en række samtaler mellem personer i dansk kunst- og kulturliv, erhvervsliv og politik blive gennemført.

Omkring 80 samtaler – fra debatter til intime møder ansigt-til-ansigt – samt 300 arrangementer med professionelle kunstnere og engagerede amatører bliver afviklet på tre dage, når Kulturmødet på Mors folder sig ud i denne uge. Det skriver Hans Ejner Bertelsen og Ulla Astman, henholdsvis borgmester i Morsø Kommune og regionsrådsformand i Nordjylland, i årets program, der igen i år er udvidet betragteligt, og som skal lokke alle interesserede til regionen, for at diskutere hvordan dansk kulturliv ser og skal se ud.

Du kan se hele programmet her

En af aktørerne ved kulturmødet er Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland, som i år satser på at gøre sig særligt bemærket. De har blandt andre engageret den danske kunstnerduo Jens og Morten fra Holstebro til at iværksætte en ”kulturfarm”, hvor en række kulturinstitutioner fra regionen vil være repræsenteret med alt fra tegneworkshops for børn, improvisationskoncert, dans og samtalesalon.

I år er det fjerde gang Kulturmødet på Mors afholdes. Sidste år deltog 17.000.

Del artiklen

'Kulturmøde i Nykøbing Mors'

Facebook