Galleriweekend i Malmø

Galleriweekend i Malmø

Gallerier og kunstinstitutioner holder åbent i Malmö. Foto: www.sxc.hu

​​Fra 24. til 26. september er der Malmö Gallery Weekend. Her inviterer 74 gallerier, kunstinstitutioner og midlertidige kunstnerdrevne initiativer publikum indenfor, og arrangørerne lægger op til en kunstnerisk folkefest.

Malmö Gallery Night har siden 1997 været en af Skånes største kunstbegivenheder. I år er der dog ikke bare tale om en enkelt aften med åbne gallerier og kunstinstitutioner. Konstfrämjandet, der står bag projektet, har nemlig valgt at sprede kunstoplevelserne ud over hele weekenden.

Udover allerede etablerede gallerier og kunstinstitutioner vil flere midlertidige kunstbegivenheder, såsom åbne atelierer, installationer og pop-up-gallerier, finde sted rundt omkring i byen.

Malmö Gallery Weekend arrangeres af Konstfrämjandet Skåne med håb om at gøre kunst mere tilgængelig og muliggøre nye møder og oplevelser. I Galleriweekenden arbejder de med sproglig inklusion, ved blandt andet at tilbyde guidede ture i gallerier og udstillingslokaler rundt i byen på en række forskellige sprog.

Kilde: Konstfrämjandet Skåne

Malmö Gallery Week finder sted på 74 forskellige kunstinstitutioner i Malmö mellem 24. og 26. september

Find mere information og se programmet her.

Del artiklen

'Galleriweekend i Malmø'

Facebook