Det skal du se! Uge 31

Det skal du se! Uge 31

Tue Greenfort udstiller på M100.

Så er der så småt ved at komme gang i kunstlivet igen efter sommerferien. Her er anbefalinger til udstillinger, der netop er åbnet – eller åbner lige om lidt.

Galleri Nybro
Til 22 aug: Ege Arp-Hansen: untitled – so far…
Udstillingen viser malerier i et spænd fra meditativt hviskende, monokrome billeder til værker, der fremstår mørke og dunkle, formet pastost i kul, sod og aske eller i intensive farver.

TABLEAU
5 aug – 2 okt: Maciver-Ek Chevroulet: Skumfidus
Har du nogensinde tænkt, at man kunne bruge isoleringsmateriale til at fremstille vaser eller møbler? Hvis ikke, kan man se, hvordan det tager sig ud på udstillingen med den schweiziske arkitektduo.

Albin Werle: Tröskel. Foto: David Stjernholm.

Galerie Pi
6 aug – 28 aug: Maria Viftrup: Det mindste Institut
I udstillingen skaber Viftrup en ramme for træning af omsorg og nysgerrighed for hverdagens mindste, dryssende bestanddele: Støv, skidt, fragmenter og andre intetheder. Her behandles skidtet med værdighed og grundighed.

M100
7 aug – 29 aug: Tue Greenfort: Sommerfugl
Cyanotypier af planter, 3d-print af et mossasaurus kranie og en glasvase formet over den invasive Armensk brombær. Udstillingen kredser om arternes opståen og uddøen, og om menneskets indvirkning på biodiversiteten.

Augustiana Kunsthal & Kunstpark
Til 19 sep: Albin Werle: One for sorrow, two for joy
Interaktive kunstværker, der befinder sig et sted mellem brugsgenstande og talismaner, besværgelser og vuggeviser! Et grundelement hos Albin Werles er spil: nye former for brætspil, nye elementer til spil, nye måder at spille på.

Del artiklen

'Det skal du se! Uge 31'

Facebook