Huset for Kunst og Design

Huset for Kunst og Design. Pressefoto

Huset for Kunst og Design – det tidligere Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museet – hører nu under Dansk Talentakademis linje for Kunst & Design.

Huset er et udstillings-, formidlings-, produktions- og videncenter for ny kunst og design. Huset er et åbent og levende sted, der arbejder for mødet mellem de professionelle kunstnere/designere og det yngre kreative vækstlag i Holstebro. Udover interne og eksterne arrangører står Huset selv for udstillinger. Der kan være tale om en-dags pop-up udstillinger inkl. artisttalk eller længerevarende udstillinger. Dansk Talentakademis linje for Kunst og Design vil også bruge faciliteterne i undervisningen af de unge talenter på mange forskellige måder.

Foruden Husets egne udstillinger arrangeres der også udstillinger af Holstebro Kunstforening og Vestjyske Kunstnere.

I 2016-2018 fik Huset for Kunst og Design støtte til et udstillingsprogram kurateret af billedkunstner/kurator Anna Bak med udgangspunkt i yngre danske samtidskunstnere. Udstillingsprogrammet fortsætter frem til 2020 og er støttet af Statens Kunstfond, Den Obelske Familiefond, Færch Fonden, Dansk talentakademi og Holstebro Kommune.

Kilde: Huset for Kunst og Design

Huset for Kunst og Design

Nørrebrogade 1
7500 Holstebro

Fre-søn: 12-16

Gratis entré.

Del

'Huset for Kunst og Design'

Facebook