Fotografisk Center

Fotografisk Center. Installationsview fra udstillingen TULPA - en fiktiv topografi. Foto: Kevin Broadbery

Fotografisk Center er en kunsthal med fokus på nordisk samtidsfotografi og andre kamerabaserede medier. Kunsthallen blev grundlagt som forening af Kulturby 96 og Københavns Kommune i 1996. Fotografisk Centers primære formål er at udbrede kendskabet til og interessen for fotografi – fra billedkunst til fotojournalistik. Fokus ligger på samtidigt kunstfotografi.

Fotografisk Center producerer cirka fem årlige udstillinger med dansk og internationalt fotografi og relaterede praksisser som video- og filmkunst. Fotografisk Center har særligt fokus på det nordiske område, og udstillingerne veksler mellem solopræsentationer og tematiske gruppeudstillinger.

Ved siden af udstillingerne har Fotografisk Center en boghandel med speciallitteratur om fotografi samt egne udgivelser og et digitalt værksted.

Fotografisk Center samarbejder med DJ:Fotograferne omkring FotoForum; en række foredrag om fotografi. Arrangementerne relaterer sig oftest til udstillingerne, men kan også dreje sig om emner af mere general karakter i forhold til fotografiet som praksisform. Ideen er at skabe et forum for debat

Kilde: Fotografisk Center

Fotografisk Center

Staldgade 16
1699 København V

Kontakt

+45 3393 0996

Tir-fre 12-18
Tor 12-20
Lør-søn 12-16

Entré til udstillinger

Del

'Fotografisk Center'

Facebook