Zone
19 maj 20174 jun 2017

KH7 artspace præsenterer gruppeudstillingen Zone.

Udstillingen gør som udgangspunkt brug af et rumligt greb, en ny transformerende arkitektur i rummet, bestående af platforme i forskellige niveauer. Med udgangspunkt i Zonen, refereres der til styrken i det pletvise sammenfald af vilkårlige sammenhænge som opstår mellem zonerne, i gråzonerne. Her skabes en slags helhed, hvor elementer flyder sammen, samt krydser hinanden på udefinerbare måder.

Værkerne på udstillingen, vil på forskellige måder interagere med og præge den nye midlertidige arkitektur.

Platformene indbyder beskueren til at opleve udstillingen og udstillingsrummet på en ny måde og fra nye vinkler. Samtidig søger vi at skabe et link mellem ude og inde, by og industri, kunstner og beskuer samt land og vand.

Pressefoto

Via rummets nye midlertidige arkitektur, kan man for første gang komme op i niveau og se ud af vinduerne, med dette greb vil vi gerne understrege vores ønske om at ville kigge udad og fremad.

Hvis du har lyst til at læse mere om KH7 artspace, har kunsten.wp.stage.ng.peytz.dk skrevet en artikel om nye netværker under Art Weekend Aarhus. Artiklen berør det internationale besøgsprogram som et led af festivalen. KH7 artspace har inviteret kuratoren Anneka French fra Birmingham, du kan læse hele artiklen her

Kilde: KH7 artspace

KH7artspace

Sydhavnsgade 7, sal
8000 Aarhus C

Onsdag - fredag kl. 14 - 17
Weekend kl 12 – 17

Kontakt

20685854

Del

'Zone'

Facebook