Store spejl på væggen der!
11 okt 20172 apr 2018

På udstillingen Store spejl på væggen der! iscenesætter vi en lang række spændende spejlværker fra Kunstens egen samling sammen med værker, der på andre måder inddrager dig som beskuer. Som du vil opleve, træder mange af udstillingens værker først i karakter i det øjeblik, du ser på dem.

Thilo Frank: The Phoenix Is Closer Than It Appears. Foto: Thilo Frank

Kunsten inviterer dig inden for på en udstilling, hvor omdrejningspunktet er spejling og bevægelse – i spændende samspil med lyset. I udstillingen er du velkommen til at interagere med dem – f.eks. ved at gå ind i dem. Udstillingen udfordrer dig til at se dig selv dybt i øjnene og mærke efter, hvad der sker i din krop i mødet med kunstens verden. På et dybere plan indbyder værkerne til at komme i kontakt med din egen skaberkraft og finde mod til at lade dig engagere i værkerne.

Hovedværket i Store spejl på væggen der! er Thilo Franks spejlkabinet, The Phoenix is closer than it appears, hvor du kan tage en tur på en gynge midt i værket. Andre værker på udstillingen omfatter blandt andet Jeppe Heins bevægelige bænke, som uventet kan tage dig med på en tur gennem udstillingen; Olafur Eliassons mosrum, som indhyller dig i en ægte naturoplevelse indendørs på museet; Marianne Hesselbjergs spejlstakit og AVPDs lysende hvide cylinder, Fade to Black. Fælles for størstedelen af udstillingens værker er, at de først får deres tiltænkte virkning i samspil med din tilstedeværelse, din krop, dine bevægelser og tiden.

Kilde: Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tir-søn 10-17
Ons 10-21

Entré til udstillinger
Under 18 år: Gratis entré

Kontakt

+45 99824100

Del

'Store spejl på væggen der!'

Facebook