Malene Landgreen: Gasoline Love
16 jan 202027 feb 2020

Galerie MøllerWitt byder velkommen til soloudstillingen Love Gasoline med nye værker af en af Danmarks markante kunstnere Malene Landgreen. Udstillingen omfatter malerier og arbejder på papir.

Malene Landgreen: Double Portrait / Dressed In Now, Past and Future.

Om værkerne på udstillingen skriver Malene Landgreen:
‘Min intention har været at arbejde mod nye flydende grænser i allerede kendte former for at åbne op for noget nyt. Inden længe bliver også ‘det nye’ en form. Malerierne tager som oftest udgangspunkt i simple kvadrerede eller lineære opbygninger. Torso’en i en stiliseret form er også en tilbagevendende figur. Farverne påføres i mange lag, og processen undervejs efterlader spor som synlige detaljer under nye anderledes eller transparente lag i det endelige maleri. Farverne fungerer som transport af gestik og bevægelse – som beskeder af lys, mørke og energi, der relaterer til et nu og her, en volumen, intention og et potentiale. Den vibrerende farveintensitet øger både det rumlige og dybden på fladen og frembringer en stærk fornemmelse af nærvær. Et nærvær hvor der er fokus på både små sensationer i det malede men også nærvær af volumen som mentalitet man kan relatere til som beskuer og krop.’

Titlen på udstillingen er fundet i Marcel Duchamps dagbogsnotater (desire, delay, and the fourth dimension. The Private Worlds of Marcel Duchamp), og er en hilsen til den energi, der driver ‘værket’.

Kilde: Galerie MøllerWitt

Galerie MøllerWitt

Bredgade 67, 1260 Kbh K

Ons-fre 12-18
Lør 11-15

Gratis entré

Kontakt

+45 86182949

Malene Landgreen: Gasoline Love
16 jan 202027 feb 2020

Del

'Malene Landgreen: Gasoline Love'

Facebook