Gruppeudstilling: GO WEST
14 aug 20213 okt 2021

Pressefoto.

Kunsthal Kongegaarden har inviteret Ruth Campau til at kuratere en tidsaktuel udstilling med ti kunstnere, der hver især har skabt nye, installatoriske og stedspecifikke værker. Det er Campaus intention at skabe modige og udviklende sammenstød mellem kunstnere fra to forskellige generationer.

Udstillingen har fået titlen GO WEST, der metaforisk betegner rejsen mod det ukendte, friheden og søgen efter lykken. Samtidig er det en titel, der konnoterer til uforudsigelige farer, risici og i sin yderste konsekvens døden. Brugt humoristisk betyder go west at blive smadret eller ruineret.

Det er den særlige åbenhed overfor nye horisonter, rum og påvirkninger, som Ruth Campau vil forsøge at indkredse med udstillingen, der er selve billedet på en konkret transformation: At komme fra ét sted til et andet – at bevæge sig – fysisk såvel som psykisk.

Udstillingen GO WEST tager foruden selve rejsens mentale indhold sit udgangspunkt i Kongegaardens særlige udstillingsrum og omgivelser, som kunstnerne på hver sin vis vil lade sig inspirere af. Udstillingen bliver den hidtil største i Kongegaardens historie og vil med langt over 1000 kvm brede sig over tre etager i Kongegaarden, i Kongegaardshaven og i den nye udstillingsplatform KongegaardenX i det ikoniske Glasværk.

Kilde: Kunsthal Kongegaarden

Kunsthal Kongegaarden

Algade 25A, 4220 Korsør

Tir-søn 11-16, ons 11-18.

Kontakt

+45 5837 7890

Del

'Gruppeudstilling: GO WEST'

Facebook