GAIA Akademis Sommerudstilling
25 jun 202022 aug 2020

I år er tre kunstnere fra GAIA Akademi repræsenteret i Akademiets sommerudstilling. To af dem er STU-afgangselever, der dimitterer efter tre års uddannelse. Både Martine Staack Dahl Sørensen og Andreas Myrhøj Rasmussen forsætter efter sommerferien som kunstnere på Akademiet.

Andreas Myrhøj Rasmussen – skulptur

Andreas Myrhøj Rasmussen arbejder med tegninger af drager og dinosaurer, skabninger i et mellemland mellem fantasi, myte og historie. Tegningerne er oftest udført med blyant og farveblyant på papir. Han henter inspiration fra Animal Planet samt fra diverse digitale spil. Andreas er dygtig til at modellere i forskellige materialer og har senest skabt en serie dinosaurer i ler og modellervoks.

Martine Staack Dahl Sørensen har et meget stort talent for tegning, maleri og formgivning. Martine arbejder som udgangspunkt naturalistisk i sine tegninger og malerier. Hun er en rigtig dygtig håndværker med udpræget sans for detaljen i såvel formgivning som farvegengivelse.

Udover de to STU-afgangselever, udstiller Akademikunstner Maiken Buchardt. Hendes foretrukne kunstneriske fagområder er at male, tegne, flette og hækle. Maiken Buchardts kunstneriske færdigheder kommer for alvor frem i hendes arbejde med tekstiler. Hun vikler med snor, plast- og stofstrimler på alt fra sofaer, lysestager, reoler og andre genstande, hun finder interessante. Hendes stil er meget karakteristisk. I denne sommerudstilling, har man mulighed for at træde ind i Maikens univers, hvor hun har dekoreret almindelige dagligdags møbler til stuen, i hendes egen, farverige fortolkning.

Kilde: GAIA Museum Outsider Art

GAIA Museum Outsider Art

Lene Bredahls Gade 10
8900 Randers C

Mandag efter aftale
Tir-tor 10-16
Fre 10-14
Lør 10-15

Gratis entré

Kontakt

+45 89158338

GAIA Akademis Sommerudstilling
25 jun 202022 aug 2020

Del

'GAIA Akademis Sommerudstilling'

Facebook