ANKOMST 2021
21 apr 202116 maj 2021

Ankomst 2021 viser tre projekter fra kunstnere, som tog afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2020.

Augustiana har inviteret de nyuddannede kunstnere, Kåre Frang, Astrid Sonne og Erik Hällman, til at geninstallere deres afgangsprojekter og skabe et ny univers omkring dem i Det Hvide Palæs fornemme rammer.

Astrid Sonne: Things Do Not Exist Without Being Full Of People, 2021. Foto: Kåre Frang.

Kåre Frang tematiserer store livsomvæltende forandringer og undersøger, hvordan vi som mennesker forholder os til dem. Værket Changes består dels af overdimensionerede barselspotter, der forholder sig abstrakt til begrebet størrelse og dels af en video, der forholder sig abstrakt til begrebet tid.

Astrid Sonnes Things Do Not Exist Without Being Full Of People består af hule, hvide tennisstrømper installeret som fritstående rørsystemer i små enheder. Med sine formstærke objekter udforsker hun hverdagstingenes poetiske potentiale og undersøger forholdet mellem skulptur og krop og mellem billede og ting.

Under titlen Glowbaby udstiller Erik Hällman en serie malerier af pap, tekstil og fundne genstande, der både konkret og konceptuelt tager afsæt i et atomkraftværk i Sverige og det omgivne naturreservat.

Kilde: Augustiana Kunsthal & Kunstpark

Augustiana Kunsthal & Kunstpark

Palævej 10-14, 6440 Augustenborg

Tir-søn 12-16

Kontakt

21 62 44 52

Del

'ANKOMST 2021'

Facebook