Albin Werle: One for sorrow, two for joy
29 jul 202119 sep 2021

Anbefalet under Det skal du se! uge 31.

Albin Werle arbejder med interaktive kunstværker, der befinder sig et sted mellem brugsgenstande og talismaner, besværgelser og vuggeviser.

Albin Werle: Tröskel. Foto: David Stjernholm.

Et grundelement i Albin Werles kunstpraksis er spil: nye former for brætspil, nye elementer til spil, nye måder at spille på. Spil forstået som en sammensmeltning af billeder, taktile materialer, og mundtlige eller nedskrevne instruktioner, men også som kunstværker, der skal berøres, flyttes og drejes, synges og udtales.

Udstillingen One for Sorrow, Two for Joy, der vises i Det Hvide Palæs herskabelige rum, består af en samling spil – interaktive kunstværker i taktile materialer og varierende formater.

I det aktuelle kunstprogram vil vi gerne præsenterer vores gæster for kunst, som er sanselig og brugerinddragende, og der er Albin Werles udstilling, siger kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen. De besøgende inviteres til at interagere med værkerne, og det skaber alt andet lige en anden form for engagement, når man ikke blot skal se på kunsten, men også godt må ’gøre’ noget.

Albin Werle er allerede repræsenteret i Augustenborg, idet Augustenborg_Project lægger plæne til kunstnerens installation Masquerade, som står ved indgangen til parken.

Kilde: Augustiana.

Augustiana Kunsthal & Kunstpark

Palævej 10-14, 6440 Augustenborg

Tir-søn 12-16

Kontakt

21 62 44 52

Albin Werle: One for sorrow, two for joy
29 jul 202119 sep 2021

Del

'Albin Werle: One for sorrow, two for joy'

Facebook